Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за аварийни светлини

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за аварийни светлини

Искам да попитам,как се включват аварийните светлини при вас.При мен е много идиотски.Трябва да натисна бутона над волана,след което започва да мига само десният мигач и едва след като дам и ляв мигат и двата.Т.е. става невъзможно да паркирам с включени аварийни светлини.Това някаква "особеност" на модела ли е или при мен нещо е разбъзикано

Не е никаква особеност на модела, при теб има някакъв проблем.. При мен като натисна бутона мигат всички мигачи.
    Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
    Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
    Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
    sigpic

Comment

А при мен понякога свети, понякога не, а понякога светва 6 сутринта, в резултат на което полицията идва и ме буди да ми каже, че някой се е опитвал да ми краде колата

Comment

Проблема е в бутона. Лесно се разглобява,почиства и се понатягат пластинките за по-добър контакт. Аз и лесно го счупих при сглобяването и сега се изключва с дърпане
        155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Comment

А как се сваля бутона?

Comment

Махаш кората зад волана-4 болта от долната страна и бутона е открит. Като се има предвид че успях да счупя бутона, ще продължа темата като купя нов за да поснимам при подмяната

Comment

Първоначално публикувано от nikkysix Покажи съобщение
              Махаш кората зад волана-4 болта от долната страна и бутона е открит. Като се има предвид че успях да счупя бутона, ще продължа темата като купя нов за да поснимам при подмяната
              ще ти потърся да ти подаря едно.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

И аз трябва да имам някаде в гаража
                Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
                Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

Много ви благодаря, момчета! От моя страна ще е коректно да се възползва от предложенията ви автора на темата

Comment

Благодаря и аз,но вече няма нужда.Вчера си поиграх и го оправих,даже без да го счупя :d благодарности и на nikkysix,че ме светна къде са болтовете.Щях да снимам ама телефона ми няма камера,а не можах да си намеря апаратчето

Comment

Първоначално публикувано от axl894 Покажи съобщение
                      Благодаря и аз,но вече няма нужда.Вчера си поиграх и го оправих,даже без да го счупя :d благодарности и на nikkysix,че ме светна къде са болтовете.Щях да снимам ама телефона ми няма камера,а не можах да си намеря апаратчето
                      Щеше да стане полезна тема, ако имаше някоя снимка на процеса.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

и аз трябва да я направя тая работа защото при мен като го натисна някой път светка само лев мигач и трябва хубаво да го разместя за да светнах и 2та...
                        155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Ами днес отворих копчето за да го оправя и аз.
                          Та ето и малко снимков материал.

Нужни инструменти:
                          отвертка 2бр. - кръстата (средна на големина) и малка плоска.

Развиват се 4те болчета с кръстатата отвертка който се намират от долната страна на волана.

След това се развиват 2те болчета пак от долната страна който държат горния панел.Намират се в предната част.

Откривате копчето което има 2 букси.
                          Натиска се над тях и дърпате. За да извадите буксите
                          След това копчето е захванато от пред и от зад с пластмасови държачи ВНИМАВАТЕ да не ги счупите защото после копчето ще се мърда.

Вадите капачето на копчето със тънката отвертка.

и пред вас имате ето това (тук съм разменил медните части но трябва от страната където са 2 да са в предните 2 дупки!!)

Изваждате медните части и внимателно ги разпъвате за да правят по хубав контакт

Внимавате да не смените местата на медните част от страната където са 2 (няма да направи контакт)

Прибирате и сте готови.

Надявам се да съм ви бил полезен.
                          Last edited by reloading; d.m.y г., 17:03.
                          155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Working...
                          X